Wij zijn FoodforCare

Dé unieke voedingsformule

Wij vinden dat iedereen iedere dag recht op lekker eten en drinken dat bijdraagt aan het welbevinden en het herstel aantoonbaar bevordert.

Wij zijn dé expert op het gebied van gastronomie en gastvrijheid. FoodforCare gelooft in een sterke relatie tussen voeding en herstel. Door kennis en koken samen te brengen, willen wij de wereld gezonder maken.

Elke dag een smakelijk en voedzaam menu. Bij iedereen. Ook als je geen tijd of mogelijkheid hebt om zelf in de keuken te staan. FoodforCare (be)zorgt voor je. Wij maken gezonde en verse maaltijden voor thuis.

We vinden het belangrijk dat jij elke dag kunt genieten van een versbereid menu. Daarom leveren we onze gerechten met verse ingrediënten uit het seizoen bij jou aan huis. Verse en hoogwaardige gerechten, met zorg bereid.

Vers & verantwoord

Ontwikkeld met hulp van diëtisten en zorgvuldig afgestemd op de zorgvraag van cliënt en patiënt.

Wetenschappelijk onderbouwd

Wetenschappelijk onderzoek is de basis voor de maaltijdformule van FoodforCare.

Eenvoudig bestellen

Bestel de Thuisbox en de box wordt bij jou thuis afgeleverd.

Een Thuisbox proberen?

Volledig ontzorgd met 5 x 5 eetmomenten voor maar 90€.

  • Energie en eiwitrijk
  • Gratis thuisbezorgd
  • Bestel vrijblijvend; je zit nergens aan vast
     

Bestel de Thuisbox 

Onderdeel van de Eetgemak groep

De FoodforCare Thuisbox is onderdeel van de Eetgemak Groep

Binnen de Eetgemak Groep geloven we dat ieder mens - ongeacht leeftijd, gezondheid, dieet of persoonlijke voorkeur – elke dag opnieuw moet kunnen genieten van overheerlijke verse gerechten. Daarom hebben wij ons volledig gespecialiseerd in het vers bereiden van voedzame, passende gerechten voor klanten die zelf niet willen of kunnen koken voor hun gasten of henzelf. De Eetgemak-groep biedt een keuken op afstand waar een team van ervaren, gepassioneerde koks, diëtisten en productontwikkelaars verse, op maat gemaakte gerechten bereiden.